kueh kueh ,,mai beli,,2 singgit,2 singgit

2 singgit...2 singgit
(sory ,,cilok ayat mail upin ipin,,hihi)


ni semua hasil tangan manusia yang berada di teratak sitisaid huhu...org yang semestinya rajin sentiasa nk buah kueh diketuai oleh my mum n my sis n aku yang menjadi AJK,, n ak juga org yang paling malas,,,org marah baru lah muka ak de ,,hahaha ..klu x ak lari buat bnde lain ,,hahaha..(xleh wt jd bini tul la ak ni )


kueh2 ni kami amik resepi dri buku n cri kat enternet,,,maklumlah zaman skrg,,sume guna enternet,,so alang2 de enternet kt umah manfaatkanlah ,,betul x ,,:)

Antara kueh yang telah berjaya dicuba, dimasak, dibahagi2kan n dimakan



kueh cara berlauk


kueh cara bergula

karipap...
last,,dadih tuk bfday boy,,hihi



p/s:..semua pic yang dipaparkan adalah dituju khas kepada my sibling yang berada jauh diperantauan,,ang tengok je la ek ,,koi tukng mkn ,,hik3

Hepy Besday Part II

7:08 AM Posted by syafiqah 1 comments
Besday Boy

30.9 merupakan tarikh keramat bg adik ak yg sorg lagi ni ,,sbbnye 30.9 merupakan tarikah kelahirannya ke dunia ni ,,,,pape pun ak nk ucapkan selamat ari lahir Muaz,,semoga pnjang umo n demurahkan rezeki n berjaya di dunia n diakhirat..




inilah die putera yang dilahirkan pada 30.9.1994




oleh sebab adik ak ni boleh balik mggu ni, so mak ak plan nk g celebrate kt pantai tuk 2 org skali ,,tp xtau lg pantai mane yang sesuai,,,tp pantai yang akan kami pergi semestinya yang leh mandi,,sbb awal2 lg adik ammar ak dh pesan g pantai yang leh mandi,,,bukn ammar je nk main air,,ak pun nk main gk ,,hihi,,


gmbar pantai n makanan ak post balik pantai ptg karang ,,,