-kenangan manis pesta buku antarabangsa 2010-

Thursday, March 25, 2010 8:32 PM Posted by syafiqah
bestnye semalam tanggal 25.3.2010,,, ak, k,longku, kawanku gee n kak ayu p serang PWTC....huhuhu

habis duit kitorg beli buku ,,,maklumlah banyk buku yg de potongan ,,,so pe lg ,,kami x lepas kan peluang tuk borong banyak2...

kami p gerai PTS, GALERI ILMU, ALAF 21, KARANGKRAF dan banyk lg ,,huhuh,,
kepada sesiapa yg blom lg p , p la skrg ,,smtara masa masih ada ,,hihihi

kitorg bertolak kul 12.30 ngn menaiki train yg tmbgnye 7.60 p n balik dari UKm ke putra...kami sampai cne zohor ,,solat kt terminal ,makn baru la p serbu PWTC,,,,.

sampai2 je kt cne org x bape ramai ,,best sket ,,,dalam perjalanan mencari gerai buku, kami d tahan oleh lingu fhone (x tau la betul ke x ak eja),, bnci tul la kena dgaq pe yg depa nk cita ,,,bengang sangt waktu 2 ,,kami ber 3 kena tahan n gee sorg je yg terlepas ,,,main pksa2 lak suh org beli ,,ikut orang la ,,,
*kt depan org 2 ak takut nk protes ,,so kt cni je la ak leh lepaskan perasaan pun ,,,huhu..korang klu jenis yg satu kepala ngn ak , hati2 tau ,,hihi..

lpas setengan jam baru la kami dilepaskan dr genggaman mereka ,,kami pun p la ziarah sume gerai yg de kt c2 ,,,

da la thun ni lain dr tahun lepas ,,kena pusing jauhhhhh sgt ,,,nasib baik de red karpet,,klu x malas da nk jalan ,,wakaka

ni je la hasil yg ak ngn ka,long ku beli ,,x lupa jgk ak belikan hadiah tuk bfday kawan ku ada(24.3) n gee(27.3)...buku je la ye kwanku syg ,,hehe..







ni je yg ak punye ,,yg lain 2 buku k,long punye ,,huhu


karipap cinta ,,huhu



kul 5.50 kamu dah mula berehat kt meja makn kt restorn kt c2 ,,brehat je ,x mkn ,,sbb mahal,,kul 6 kitorg gerak ke surau terminal,,,

almaklumlah kitorg ni org x besa lalu bangunan parking kreta kt terminal 2 , leh plak kami sesat nk cri pintu keluar ..hahaha..masa ni kami diketuai oleh k,ayu ,,die yg ketua cri pintu keluar n masuk sampai sesat2 kitorg ,haha,,pengalaman 2 ,,

lepas jp kt surau sblom solt n then lepas 2 kitorg pun balik la ngn komuter...smpai ukm sekitar jam 9 mlm ,,,huh,,lengoh kaki ,,,jaln banyok ngk ,,,haha

1 Response to "-kenangan manis pesta buku antarabangsa 2010-"

  1. alfinuur Says:

    pe pun syukur alhamdulillah pada Allah yang bg kesempatan tuk dptkn buku2 terbaru...trima kasih adikku mucuk,ayu n gee:)

Post a Comment