assalamualaikum pembuka bicara bagi tahun 2011

Friday, May 27, 2011 11:37 AM Posted by syafiqah
kecian bangat sama blog ak,,,dah lama ak menganak tirikan blog ak ni ,,,nasib baik die x cerai lagi ngn aku,,,maklumlah sibok sgt skrg ni n skrg ni lak ak x de sumber untuk dptkan secebit internet,,nk curi line jiran x pandai ,,hahaha..

lgpun skrg ni tyme cuti pnjang je ak diwajibkan diri yang lara ini mendaftarkan diri ke IPGKDRI bagi menghabiskan dip pendidikan ak d cane ,,,(sabarlahh wahai hati yek,,sthun sthgn je ,,t dah hbis kite enjoy) pujuk diri sendiri,,hahaha
ari ni ak dh kena msuk IPG ,,sedih siot,,,,,dh la dftar smpai jam 5 je ,,klu smpai kul 12 mlm ke ok sket ,,x lah ak sedih sgt nk tinggl kan teratak buruk fmily ak ni ,,,,,,k lah stkt ni je ,,,ak nk wt xsaiment lak ,,,bnyk lg x siap ,,,besa lah manusia yg x pernah nk rajin n x pernah sedo diri,,hahah,,,
bertaubat lah wahai ummu syafiqah,,,,,,,,:)

1 Response to "assalamualaikum pembuka bicara bagi tahun 2011"

  1. Ummu~Ishak Says:

    thn 2011 dah nak abih dah adik oitttt

Post a Comment