-Diner oh Diner,,JPDK 3/4/10-

Sunday, April 4, 2010 12:37 AM Posted by syafiqah
assalamualaikum semua,,,,,,,,,,,,,,,

alhamdulillah ari ni pertku kenyg sudah ,,sbbnye mlm ni junior JPDK wt diner tuk senior2 tahun akhir,,sedih lak nk tingglkan kwan2 n UKM,,,,x tau la bile la leh jumpa lg korag2 sume ,,,,korang klu kwen jgn lupa ajk ak ,,hihi,,nk gk mkn nasi minyk korang,,,yg penting nk jumpe sume kwan2,,,

kejadiah sebelom p diner....

huhuhu..sedih siot....

ak n k,long ku p PKNS tuk cri buku,,,tiba2 ak nmpk jubah murah,,,,de lak warna hitam,pe lg ,ak beli je la ,,,alang2 harga pun murah dn berpatutan,,RM 59..ok x ..ok la 2 kn ,,,huhuhu,,,,sempena ngn dinner mlm ni ,,tema yg junior2 khaskn ialah warna hitam, merah n putih,,,,so klu ak beli warna hitam ,,mmg sah2 ikut peraturan kn ,,hihihi...

smsa d PKNS ak sempat lg p beli buku kt SYABAB,,,jeng3,,ni la bukunya,,,


lepas balik dr PKNS,,ak p WARTA lak tuk p beli hp k,long ,,uhuhu,,maklumlah baru dapat duit JPA,,2 pun die beli sbb mak ak da membebel-bebel sbb hp die 2 dh segal2,,klu tepon dgr x degr je die ckp,,so k,long beli la,,bukn pe alang2 beli ,baik la terus beli yg elok,,than 2,3 puluh thun ,,haha,,,

k.long beli hp tuk die n 1 lg hadiah tuk ayah ,,,lame gile kami duk servay ..sakit kaki2 ak dri lame sgt kt kedai 2,,,lpas puas mengskodeng mana yg berkenan d hati ,,akhirnya kami berkenan la ngn 2 bijik hp ni ...jeng3....


hp k,long,cmne bro ,,ok x hp ni ,,korg jgn ngade nyebok nk jgk ye budk2,,pesanan tuk adik2 ak


ni hp tuk hadiah kn pada daddy tersayg ,,,syg ayah ,,muahhh.

lepas beli hp ,,kami balik ke UKm dgn keadaan yg hmpir basah kuyup krana hujan,,haha,

sambungan cite pasal jubah yg ak beli td:---

mklumlah ak ni tergolong dal;am kalangan org kerdil,,jubah yg saiz S pun ak kena potong kt bwh,,hahaha,,memandangkan kami sampai d UKM jam 5 ptg ,,so sy pun jahit je la ,,jhit pun ala kadar je ,,janji leh lekat ,,haha,, k,long pun turun katil sama2 jahit,,k,long yang x penh jahit bnde2 ni,,leh lak jahit ptg td,,punya la nk tolong ak supaya leh gak pakai jubah 2,,,huhuhu,,,,

hajat d hati nk pakai jubah hitam ngn tudung putih,,,so k,long belanja la ak beli tudung,,,ak lak lupa nk ukur ok ke x,,balik bilik ,,lpas jhit baju,,ak p mndi n k,long mengmbil peranan sebagai kakak yg penyayang telah monolong ak mgiron baju n tudung,,,siap sume iron ,,,,,

tiba-tibaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,uwaaaaaaaaaaaaa.......

tudung yg ak beli td 2 sengal sgt2,,,boleh plk org 2 jual tudng yg segal itu,,,langsung x leh nk pakai,,,harga je mahal,,,klu nk pakai gk kena potong ,,sebab tudung 2 senget sgt,,,,disebabkan itu,,,k,long mintak tudung lain tuk di iron,dh la masa 2 kwn2 lain da odw p bus stop,,,iron yg lain n pakai je ,,,so x jd le pkai tudung putih,,alih2 pakai tudung hitam...mmg jodoh ak kuat ngn hitamm,,,sedihhhh,,,dah la baju hitam,,tudung hitammm,,,,tuan plk hitam,,,tp alhamdulillah syukur,,,

bio le hitam pun hitam la ,,,asalkan tutup aurat,org kata hitam itu menawan ,,x tau la betul ke x,,hahaha,,,,:)...

kul 7 naik bus p fak,,,lpas mgrib bergerak p BGR,,,Bangi Golf Resort,,..
cam2 xtvt,,,dung dang dung dang ,,,tamat la diner 2,,,,,
pe lg ,,gambar sakan la kwn2 ak ,,ak pun join 2 kaki la ,,huhuh,,kenangan thun akhir la katekan,,,


ni je mknan yg de ,,tp ok la ,,boleh mengenyangkn perutku,,huhu


geng KOMUNIKASI


geng KKM


geng ank ganu,,3 org je budak ganu kelas ak ..:(


final nite,,hahaha,,tggu driver dtg jemput,,wakaka


time kasih bayk2 k,long ,,jasamu dikenangn,,,i LOVE u so much,,muahhhhh,,

2 Response to "-Diner oh Diner,,JPDK 3/4/10-"

  1. nurkhairunnisaa Says:

    jgn lupe nnt tau uplod gamba ak ngn ko mase dinner..hahaha

  2. syafiqah Says:

    wey pic 2 x leh ,,private ,,hahaha

Post a Comment